Cabaret

Vrijwel dagelijks luistert en kijkt mijn baasje Plousios naar cabaretiers. Vaak zie ik hem lachen, soms met tranen in zijn ogen! Hij houdt voor zover ik het begrijp niet van schreeuwerige, botte of provocerende cabaretiers. Ik moet er nog wel achter zien te komen wie zijn grootste favorieten zijn. Het wisselt nog wel eens, maar op dit moment lijken dat Herman Finkers en Harry Jekkers te zijn. Ik zou haast nog Wim Sonneveld vergeten!

Wim Sonneveld

Wim Kan

Toon Hermans

Paul van Vliet

Ivo de Wijs

Herman van Veen

Jasparina de Jong

Harry Jekkers

Erik van Muiswinkel/Diederik van Vleuten

Herman Finkers

Fons Jansen

Tom Manders

Youp van ’t Hek

Henk Elsink

Najib Amhali

Peter Pannekoek

Jochem Myer

Yentl en de Boer

Tineke Schouten

Brigitte Kaandorp

Lenette van Dongen

Kritische beschouwingen